Ingredienser
1/2 l. rucola blade
1 tsk. kapers
1 dl olie – gerne olivenolie
2 tsk. Flormelis
2 spsk. hvid vineddike, gerne hvid balsamico
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner eller valnødder
2 spsk. rasp eller brødkrummer
Salt og peber
Båndpasta
1-2 courgetter
2 spsk. olivenolie
500 g bred båndpasta
1 1/2 l. vand
Salt og peber
Instruktioner
Pesto
Alle ingredienser kommes i en blender og blendes til en ensartet masse. Pestoen kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet.
Båndpasta:
Courgetterne skæres i ca. 1/2 cm tykke skiver. På en varm pande steges courgetterne i olivenolie på begge sider, så de får farve. De smages til med salt og peber.
Pastaen koges ’al dente’ i letsaltet vand tilsat olie. Si vandet fra, og bland pastaen med halvdelen af pestoen og de stegte courgetter.
Resten af pestoen hældes over pastaen ved servering. Andre slags pasta kan også anvendes.
Tip
Til en lidt mere mager variant af pestoen, kan halvdelen af olien erstattes med vand.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.