Bradepandebrød med havregryn

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

4 dl havregryn
1 dl havreklid
1 l vand
50 g gær
1 dl flydende margarine
2 tsk. salt
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 spsk. kommen (kan udelades)
ca. 18 dl hvedemel med ekstra højt proteinindhold

Instruktioner

Hæld havregryn og havreklid i en skål. Kog vandet op, og hæld det i skålen. Lad det stå, til temperaturen er faldet til 37°. Smuldr gæren ned i havreblandingen, og rør, indtil den er opløst. Tilsæt margarine, salt, sirup og kommen. Tilsæt melet lidt ad gangen, indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del den i fire lige store stykker. Rul hvert stykke ud til et aflangt stykke, som rulles sammen til et brød. Læg brødene på en plade med bagepapir. Pensl siderne med lidt olie, eller klip et stykke bagepladepapir ud, som sættes mellem brødene for at undgå, at de vokser sammen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. Brødene pensles med vand og drysses med lidt havreklid. Bages nederst i ovnen ved 200º i ca. 35 minutter. Lad brødene køle af på en rist under et klæde.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.