Blød kokoskage med bær

10-12 stykker
Blød kokoskage med bær
Bedømmelse: (39vurderinger)

Ingredienser

  • 4 dl kokosmel
  • 1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
  • 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 30 g smeltet smør
  • 1 dl hvedemel
  • 2 dl blåbær
  • 4 æg

Glasur

  • 150 g blød nougat (Odense)
  • 50 g mørk chokolade

Pynt

  • Hindbær og/eller blåbær

Serveres med

  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl kvark
  • 2 spsk. Dansukker Flormelis
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Hindbær

Bland kokosmel og sukker i en skål. Tilsæt muscovadorørsukker og smør. Bland hvedemel og blåbær, og vend det i blandingen. Tilsæt æg, og rør godt sammen. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 22 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af i formen. Smelt nougat og chokolade over vandbad, og hæld massen over kagen. Pynt med hindbær og/eller blåbær. Pisk fløden halvfast. Tilsæt kvark, flormelis og vaniljesukker. Tilsæt hindbær. Server hindbærflødeskummet til kagen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker