Blød kokoskage med bær

10-12 stykker
Blød kokoskage med bær
Bedømmelse: (18vurderinger)

Ingredienser

4 dl kokosmel
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. flydende margarine
1 dl hvedemel
2 dl blåbær
4 æg

Glasur
150 g blød nougat (Odense)
50 g mørk chokolade

Pynt
Hindbær og/eller blåbær

Serveres med
2 dl piskefløde
1 dl kvark
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
Hindbær

Bland kokosmel og sukker i en skål. Tilsæt sirup og margarine. Bland hvedemel og blåbær, og vend det i blandingen. Tilsæt æg, og rør godt sammen. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 24 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af i formen. Smelt nougat og chokolade over vandbad, og hæld massen over kagen. Pynt med hindbær og/eller blåbær. Pisk fløden halvfast. Tilsæt kvark, flormelis og vaniljesukker. Tilsæt hindbær. Server hindbærflødeskummet til kagen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker