Ingredienser
150 g smør eller margarine
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 æg
2 dl hvedemel
50 g mandelmel
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
En madeleineform
Fedtstof til formen
Pynt
120 g mørk chokolade
50 g mandelsplitter eller pinjekerner
Instruktioner
Rør fedtstof og sukker smidigt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland de øvrige ingredienser i, og rør blandingen godt sammen. Smør en madeleineform, og kom dejen i. Bages midt i ovnen ved 175 °C (varmluft 150 °C) i ca. 18 minutter. Vend kagerne ud, og lad dem køle af på en rist.
Kom chokoladen i en sprøjtepose af plastic, og smelt chokoladen i mikroovn eller i varmt vand. Sprøjt chokoladen på kagerne. Brug mandelsplitter eller pinjekerner som tæer, og tryk dem ned i chokoladen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.