Bjørnepoter

ca. 24 stk.
Bjørnepoter
Bedømmelse: (21vurderinger)

Ingredienser

150 g smør eller margarine
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 æg
2 dl hvedemel
50 g mandelmel
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
En madeleineform
Fedtstof til formen

Pynt
120 g mørk chokolade
50 g mandelsplitter eller pinjekerner

Rør fedtstof og sukker smidigt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland de øvrige ingredienser i, og rør blandingen godt sammen. Smør en madeleineform, og kom dejen i. Bages midt i ovnen ved 175 °C (varmluft 150 °C) i ca. 18 minutter. Vend kagerne ud, og lad dem køle af på en rist.

Kom chokoladen i en sprøjtepose af plastic, og smelt chokoladen i mikroovn eller i varmt vand. Sprøjt chokoladen på kagerne. Brug mandelsplitter eller pinjekerner som tæer, og tryk dem ned i chokoladen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker