Biskuitter med hindbærcreme

ca. 30 stk. 1,5 time
Biskuitter med hindbærcreme
Bedømmelse: (41vurderinger)

Ingredienser

    Bund

    • 200 g marcipan
    • 2 æggehvider
    • 1 dl Dansukker Brun Farin

    Smørcreme

    • 3-4 spsk. hindbærsaft (4 dl friske eller frosne hindbær)
    • 1 æggeblomme
    • 3 dl Dansukker Flormelis
    • 1 1/2 spsk. vaniljesukker
    • 200 g blødt smør

    Pynt

    • 250 g hvid chokolade
    • Frysetørrede hindbær

    Sæt ovnen på 180 °C. Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med æggehvider og brun farin.
    Klik/sprøjt massen ud på en plade beklædt med bagepapir, ca. så store som femkroner. Bag i den nederste del af ovnen i 10-12 minutter. afhængigt af hvor sej bunden skal være. Kortere tid giver sejere bund.
    Varm hindbærrene op i en kasserolle under omrøring, og sigt derefter kernerne bort, så der kun er hindbærsaft tilbage. Lad det køle af.
    Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker. Kom det bløde smør i lidt ad gangen, og pisk i ca. 10 minutter. Hæld hindbærsaften i, og pisk til en jævn og luftig blanding. Lad det stå i køleskab i 20 minutter.
    Smør smørcremen ud på bundene med en kniv eller ske, og form til små toppe. Stil biskuitterne i fryseren i 20 minutter.
    Smelt chokoladen over vandbad, og dyp biskuitterne. Drys frysetørret hindbær på, og lad biskuitterne køle af.
    Opbevares i køleskab.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker