Bananbrød

Brug dine overmodne bananer til et bananbrød med kokos, hakkede valnødder og valmuefrø. Super lækkert server det til eftermiddagskaffen

1 time 20 min

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Kagen
3 bananer
3 æg
1 3/4 dl rapsolie
3 dl Dansukker Rørsukker 
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
3/4 tsk salt
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
1 dl kokosmel
1 dl hakkede valnødder
1 1/2 spsk valmuefrø

Til formen
olie
kokosmel

Pynt
1 banan
kokosmel
birkes
1/2 dl Dansukker mørk sirup
 

 

Instruktioner

Indstil ovnen til 180 ° C.
 
Bland banan, æg og olie, tilsæt sukker.
Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel, vaniljesukker og kokosmel i en skål og vend i dejen.
Hak nødderne og hæld i dejen. Tilsættes valmuefrø og rør dejen helt glat.
Smør en brødform, ca. 1,5 liter med rapsolie, og drys med kokosmel. Hæld dejen i.
Del bananen på den lange led, og placer den oven på kagen. Drys med kokosmel, valmuefrø, og hæld mørk sirup over.

Bages i den nederste del af ovnen i ca. 40-50 minutter.
Hvis kagen begynder at få for meget farve, kan du lægge sølvpapir over.

 

Tag banankagen ud og lad den afkøle i formen i 10 minutter.
Vend kagen på en rist, lad den køle helt af.

 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.