Æbler kogt i rødvin med flødeskum tilsat kardemomme

4 portioner
Æbler kogt i rødvin med flødeskum tilsat kardemomme
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2-4 faste æbler
35 cl rødvin
1 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 stang kanel
1 1/2 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. malet kardemomme
mandelspåner

Skræl og halver æblerne, fjern kernerne. Bring vin, muscovadorørsukker og kanelstang i kog. Tilsæt æblestykkerne, og kog dem knapt møre. Tag dem op, og lad dem dryppe af.

Pisk fløden med vaniljesukker og kardemomme. Server æblerne med flødeskum til. Pynt med mandelspåner.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker