Samarbejdspartnere

Vi vil gerne formidle viden og inspiration inden for bagning og madlavning. Det gør vi bl.a. ved at samarbejde med virksomheder og organisationer, som arbejder inden for samme område.


Bag for en Sag

Bag for en Sag

Bag for en Sag er Danmarks største årligt tilbagevende bagebegivenhed, og foregår i år torsdag d. 12. oktober. Bag for en Sag handler om hygge og samvær mellem børn og voksne. Derfor kan alle deltage! Børn hjælper andre børn, som har det svært. Børn og unge i hele landet bager nemlig i den gode sags tjeneste, når de sælger deres bagværk og donerer alle de indsamlede penge til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Læs mere på: www.bagforensag.dk


Kulinarisk Fritidsordning – Meyers køkkenbørn

Meyers madhus

Meyers køkken børn introduceres til den kulinariske verden og får vækket deres gastronomiske lyst og nysgerrighed. Børnene introduceres for årstidens råvarer, som udgør et væsentligt fundament for det danske hverdagskøkken. Børnene skal lære at se, at noget på én gang kan være både lækkert, velsmagende og sundt. De skal lære at smage og lugte sig frem, så de kan skelne harmonier fra kontraster og skidt fra kanel.

Læs mere på www.meyersmadhus.dk