Små, skønne fristelser

16. september 2016

Sommeren og ferietiden er gået på held, og vi skal i stedet byde efteråret velkommen. Nu kan du forsøde tilværelsen med små, skønne fristelser, der er lette at lave og gør det muligt for dig at inddrage efterårets mange glæder. Dansukker har udviklet nemme opskrifter, som byder på gode smagsoplevelser, der passer godt til enhver anledning.

Du kan nyde den spændende smagskombination af mørk chokolade og mørk Muscovadorørsukker i en enkel og sød kokosbid, der er både nem og hurtig at lave. Og hvad med at udnytte efterårets herligheder og blande en smagfuld brombærkompot med en dejlig, cremet chokolademousse?

Nyd en dejlig stund i efterårssolen med små pistaciekugler tilsat rosenvand. De er som en dans på roser, både for husets bagermestre og for smagsløgene. Du kan også runde en hyggelig middag i godt selskab af med en lækker dessert, hvor efterårets søde æbler anvendes i en smagfuld æblekompot med saltsmulder.

Forkæl dig selv med det lille ekstra. Dansukker Muscovadorørsukker og Muscovadosirup gør det let at forkæle dig og dine nærmeste med små fristelser til hverdag og fest.

Se brochure - Små fristelser - for flere inspirerende opskrifter.

Download pressemeddelelse og opskrifter som word-dokument

Nedenfor finder du billeder i høj opløsning fra pressemeddelelsen. Klik på billedet, højreklik på det store billede for at gemme.

 

Søde kokosbidder (50 MB)

Chokolademousse med brombærkompot (34 MB)

Pistaciekugler med rosenvand (30 MB)

Æblekompot med saltsmulder (43 MB)


Ved spørgsmål vedr. opskrifter og billeder kontakt:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

Øvrige spørgsmål vedr. pressemateriale kontakt:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com