Skab gode sommerminder

Skab gode sommerminder

25. april 2017

Nu, hvor sommeren nærmer sig, er det tiden at se på hvordan denne årstids dejlige frugter, bær og grøntsager kan anvendes. At lave saft, sylte eller bage er dejlige måder, hvorpå man kan nyde de mange smage af sommer eller bevare dem til efter sommeren.

Hyld og rabarber er noget af det første, der kommer frem om sommeren. En svalende forsmag af sommer kan være en hyldeblomstsaft tilsat Brun Farin. Man kan også servere små lunerabarbertærter med varmpisket marengs eller en lækker lille biskuit med hindbærcreme som dessert på sommeraftener.

Bland sommerens jordbær med citron og mynte og sylt det, eller brug de solmodne pærer til en fennikel- og pæremarmelade. Det passer rigtigt godt til efterårets osteanretninger. Sensommerens brombær kan tilsat en lille smule gin på glas være en perfekt lille værtinde-gave. Ved hjælp af Syltesukker er det hurtigt og nemt at lave.

Download pressemeddelelse og opskrifter som word-dokument

Nedenfor finder du billeder i høj opløsning fra pressemeddelelsen. Klik på billedet, højreklik på det store billede for at gemme.

 

Hyldeblomstsaft med Brun Farin (7 MB)

Jordbærsyltetøj med citron og mynte (21 MB)

Fennikel- og pæremarmelade (20 MB)

Brombærsyltetøj med gin (16 MB)

Minirabarbertærter med varmpisket marengs (27 MB)

Biskuitter med hindbærcreme (16 MB)


Ved spørgsmål vedr. opskrifter og billeder kontakt:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

Øvrige spørgsmål vedr. pressemateriale kontakt:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com

;