Koreansk mad

Det koreanske køkken er nok det mindst kendte inden for asiatisk madlavning, men formodentlig et af de mest smagfulde. Ris er basis, og jo finere et måltid, desto flere sideretter.

Her finder du opskrifter med Shikumchiguk (spinatsuppe), Kejon med Chojang (krabbekager med dip), Kochujon med Chojang (farsfyldt chili med dip), Sogoki-chun med Chojang (kødboller med ingefærsauce) og Yakkwa (små kager).

Shikumchiguk, spinatsuppe

Shikumchiguk, spinatsuppe

Kejon med Chojang, krabbekager med dip

Kejon med Chojang, krabbekager med dip

Kochujon med Chojang, farsfyldt chili med dip

Kochujon med Chojang, farsfyldt chili med dip

Sogoki-chun med Chojang, kødboller med ingefærsauce

Sogoki-chun med Chojang, kødboller med ingefærsauce

Yakkwa, små kager

Yakkwa, små kager