Hotte retter fra Cuba

Varmt, hot og masser af smag. Nu lyder der salsatoner i køkkenet. Den caribiske madlavning er påvirket af mange kulturer – Afrika, Europa, Asien. Centrale ingredienser er chili, kokos, koriander og ingefær. Kød og fisk marineres ofte med forskellige krydderier. Desserter på det cubanske bord består ofte af frisk frugt, som gerne tilsættes mere smag ved hjælp af sukker og et stænk rom.

Nedenfor kan du finde opskrifter på Kokospanerede rejer, Kylling med lime og timian, Krabbebøffer, Cubansk bønnesalat, Sødt kokosnøddebrød, Avocado- og jordbærsalat, Mist Fruit Punch og Kokosis.

Kokospanerede rejer

Kokospanerede rejer

Kylling med lime og timian

Kylling med lime og timian

Krabbebøffer

Krabbebøffer

Cubansk bønnesalat

Cubansk bønnesalat

Sødt kokosnøddebrød

Sødt kokosnøddebrød

Avocado- og jordbærsalat

Avocado- og jordbærsalat

Demerara Rum Punch

Demerara Rum Punch

Kokosis

Kokosis