Morten Heiberg

Desserternes mester, Morten Heiberg, giver dig sine bedste opskrifter på desserter. Opskrifterne kommer fra Morten Heibergs kogebog "Heibergs Søde Tand" og fotografen hedder Anders Schønnemann.

Morten Heiberg

Det var kærlighed ved første blik, da jeg som ung knægt trådte ind i et professionelt køkken, og oplevede maden, desserterne og ikke mindst den madglæde og kompromisløse råvareholdning, der herskede der. Det er over 30 år siden, og min kærlighed til det, vi putter i munden, bliver stadig stærkere og stærkere hver dag. Glæden ved store smagsoplevelser og gode råvarer kanaliserer jeg i dag over i de produkter, som jeg fremstiller til bla. IRMA og SAS samt specialbutikker over hele verden. Is, marmelade, saft, karameller og kager hver eneste lille marmeladeglas eller isbægre glas skal afspejle mit madsyn. For livet er simpelthen for kort til produkter uden sjæl – mit er i hvert fald!
Her får du et par af mine bedste opskrifter på desserter, håber du vil prøve dem af i dit eget køkken og kan lide dem. God fornøjelse!

Luftig chokoladekage

Luftig chokoladekage

Tiramisu – en hyldest til Japan

Tiramisu – en hyldest til Japan

Orange-chokoladetærte

Orange-chokoladetærte

Crème brûlée med rålakrids

Crème brûlée med rålakrids

Chokoladetrøfler

Chokoladetrøfler