Sirup i mad og bagværk

Sirup giver mere end bare sødme. Siruppens fyldige karakter gør den til en glimrende smagsforstærker i madlavningen. Når du bager med sirup, får du en fin skorpe på brødet og en god holdbarhed. Med sin tykke konsistens er sirup også velegnet i forskellige dessertsaucer.

I Dansukkers sortiment finder du flere forskellige typer sirup til forskellige anvendelsesområder.

Her finder du opskrifter på Asiatisk oksekød i tynde skiver, Salat med røget fisk, Stegte gulerødder med mynte og chilipeber, Wok med kylling, Rugbrød, Skinke- og olivenbrød, Lækkerbiskner, Kanelkager, Bananis med chokoladesauce og Ingefærpannacotta med bær.

Asiatisk oksekød i tynde skiver

Asiatisk oksekød i tynde skiver

Salat med røget fisk

Salat med røget fisk

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Wok med kylling

Wok med kylling

Rugbrød

Rugbrød

Skinke- og olivenbrød

Skinke- og olivenbrød

Lækkerbiskner

Lækkerbiskner

Kanelkager

Kanelkager

Bananis med chokoladesauce

Bananis med chokoladesauce

Ingefærpannacotta med bær

Ingefærpannacotta med bær