Sirup i mad og bagværk

Sirup giver mere end bare sødme. Siruppens fyldige karakter gør den til en glimrende smagsforstærker i madlavningen. Når du bager med sirup, får du en fin skorpe på brødet og en god holdbarhed. Med sin tykke konsistens er sirup også velegnet i forskellige dessertsaucer.

I Dansukkers sortiment finder du flere forskellige typer sirup til forskellige anvendelsesområder.

Her finder du opskrifter på Asiatisk oksekød i tynde skiver, Salat med røget fisk, Stegte gulerødder med mynte og chilipeber, Wok med kylling, Rugbrød, Skinke- og olivenbrød, Lækkerbiskner, Kanelkager, Bananis med chokoladesauce og Ingefærpannacotta med bær.

Asiatisk oksekød i tynde skiver

Asiatisk oksekød i tynde skiver

Salat med røget fisk

Salat med røget fisk

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Wok med kylling

Wok med kylling

Skinke- og olivenbrød

Skinke- og olivenbrød

Lækkerbiskner

Lækkerbiskner

Kanelkager

Kanelkager

Bananis med chokoladesauce

Bananis med chokoladesauce

Ingefærpannacotta med bær

Ingefærpannacotta med bær