Sirup i mad og bagværk - Dansukker

Sirup i mad og bagværk

Sirup giver mere end bare sødme. Siruppens fyldige karakter gør den til en glimrende smagsforstærker i madlavningen. Når du bager med sirup, får du en fin skorpe på brødet og en god holdbarhed. Med sin tykke konsistens er sirup også velegnet i forskellige dessertsaucer.

I Dansukkers sortiment finder du flere forskellige typer sirup til forskellige anvendelsesområder.

Wok med kylling

Wok med kylling

Rødvinskogt skinkefilet med tomatsalsa og avocadocreme

Rødvinskogt skinkefilet med tomatsalsa og avocadocreme

Krydrede revelsben

Krydrede revelsben

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Stegte gulerødder med mynte og chilipeber

Ovnbagte rødbeder med fetaost

Ovnbagte rødbeder med fetaost

Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke

Frugtbrød

Frugtbrød

Skinke- og olivenbrød

Skinke- og olivenbrød

Lækkerbiskner

Lækkerbiskner

Kanelkager

Kanelkager

Bananis med chokoladesauce

Bananis med chokoladesauce

Ingefærpannacotta med bær

Ingefærpannacotta med bær

;