Bagesukker

Dansk Bagesukker

Dansk Bagesukker er meget finkornet sukker, produceret af danske roer. På grund af de meget fine korn opløses det hurtigt, tilfører mere luft og dermed mere volumen ved piskning. Særdeles velegnet til al bagning men især marengs, lagkagebunde og cupcakes. Bagesukker vil gøre bagningen lettere!
Bagesukker er det samme som det finkornet Caster Sugar, kendt fra engelske opskrifter.

Små rabarbertærter med varmpisket marengs

Små rabarbertærter med varmpisket marengs

Birkeskage med citronglasur

Birkeskage med citronglasur

Pavlova

Pavlova

Sommerwhoopies

Sommerwhoopies

En blåbærdrøm

En blåbærdrøm

Æblefirkanter med marcipan

Æblefirkanter med marcipan

Marengs

Marengs

Bondekager

Bondekager

Citrontærte

Citrontærte

Brownietærte med luftig marengs

Brownietærte med luftig marengs

Chokoladedyppede marengs

Chokoladedyppede marengs

Mazarinkage

Mazarinkage