Børnefødselsdag - Dansukker

Børnefødselsdag


Med lidt planlægning og fantasi kan børnefødselsdagen blive både sjov og spændende! Her er seks festtemaer med spændende opskrifter, skabeloner til flotte indbydelser, tips til sjove lege og meget mere.

Bondegårdsfest

Kykliky og velkommen til bondegårdsfest med køer, katte og kaniner! Her finder du alt, hvad du har brug for til at lave kager, lege og oppyntning, som gør festen rigtig landlig – også selvom I bor midt i byen.

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »


Bowlingfest

Bowling er lige cool over alt! Rigtige bowlingkugler og kegler er selvfølgelig ikke noget, der dur til gulvet derhjemme – men det klarer du nemt med vores tips tips og tricks. Bowlingtemaet går selvfølgelig igen i alt lige fra indbydelserne til festens lækkerier. Lad festen begynde!

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »


Eventyrfest

Der var en gang for længe siden en fødselsdagsfest med masser af børn. Pludselig forvandlede det sig til en rigtig eventyrfest, hvor alle børnene blev riddere og prinsesser! De spiste fortryllede rullesten og prinsessekage og drak af den magiske milkshake, som gav overnaturlige kræfter…

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »


Junglefest

Hvad siger du til et rigtigt jungleeventyr? Uden farlige tigre, men med søde aber og slanger i stedet.

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »


Rockfest

Pynt, leg og rock 'n roll? Nemlig! Her er festen, hvor man ikke skal have sceneskræk, når de euforiske fans rocker i takt til de heftige rytmer. Discokuglen drejer, og scenen venter – her kan alle være stjerner!

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »


Sørøverfest

Splitte mine bramsejl! Hvad siger du til at holde alle tiders sørøverfest!

Hvis du er klar til at tage imod et hold sørøvere i dit hjem, så kommer her et skib, der er lastet med piratlege, opskrifter og tips til alle de små søulke.

Opskrifter » 
Aktiviteter og lege »

;