Tid til at bage brød

Hvis du kan lide at bage brød, findes der en række ingredienser, som det altid er godt at have hjemme. Gær, forskellige typer mel og Dansukkers sirup er en god start. Hvis du senere gerne vil prøve at bage med din egen surdej, er det heller ikke specielt svært. Brød bagt med surdej bliver ekstra godt og holdbart, og variationsmulighederne er nærmest uendelige.

Her finder du opskrifter med Frugtbrød, Grove rugboller, Krydderbrød, Scones med ost og skinke, Surdej, Valnøddebrød, Knækbrød, Speltstykker, Lynbrød og Rugboller med rosiner.

Frugtbrød

Frugtbrød

Grove rugboller

Grove rugboller

Krydderbrød

Krydderbrød

Scones med ost og skinke

Scones med ost og skinke

Surdej

Surdej

Valnøddebrød

Valnøddebrød

Knækbrød

Knækbrød

Speltstykker

Speltstykker

Lynbrød

Lynbrød

Rugboller med rosiner

Rugboller med rosiner

Krydderbrød

Krydderbrød