Søde minder med kirsebær

Søde minder med kirsebær! Der findes to kirsebærsorter – fuglekirsebær og surkirsebær. De søde kirsebær smager godt, som de er, mens surkirsebærrene egner sig bedst til madlavning. Kirsebærsæsonen er kort, så det gælder om at bruge bærrene til at lave syltetøj og saft. Kirsebær gør sig ekstra godt i opskrifter med f.eks. chokolade eller kanel!

Syltede kirsebær med chokolade

Syltede kirsebær med chokolade

Kirsebærkage

Kirsebærkage

Kirsebærsyltetøj med Campari

Kirsebærsyltetøj med Campari

Is á la Mozart

Is á la Mozart

Kirsebærtærte

Kirsebærtærte

Chokoladebudding med kirsebærsauce

Chokoladebudding med kirsebærsauce

Kirsebærsaft

Kirsebærsaft

Syltede kirsebær

Syltede kirsebær

Kirsebærtiramisu

Kirsebærtiramisu

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum