Spændende frokostretter

Med påsken holder foråret virkelig sit indtog, og det giver lyst til lidt lettere retter med meget smag og farve. Lad dig inspirere af vores frokostforslag, hvor laks, sild, kylling og æg er selvskrevne ingredienser.

Herunder finder du opskrifter på Påskesalat, Pocheret æg med asparges og laks på salatbåde, Påskekylling, Påskesalat med bacon, Marinerede asparges, Påskesalsa med rejer, Sennepsmarinerede Østersøsild og Sildesalat.

Påskesalat

Påskesalat

Pocheret æg med asparges og laks på salatbåde

Pocheret æg med asparges og laks på salatbåde

Påskekylling

Påskekylling

Påskesalat med bacon

Påskesalat med bacon

Marinerede asparges

Marinerede asparges

Påskesalsa med rejer

Påskesalsa med rejer

Sennepsmarinerede Østersøsild

Sennepsmarinerede Østersøsild

Sildesalat

Sildesalat