Friske desserter

Und dig selv en lækker dessert efter påskemiddagen. Vil du gøre det let for dig selv, laver du hurtigt en frisk og frugtrig yoghurtdessert. Eller hvorfor ikke lave Vafler med moccasauce, som også passer fint til eftermiddagskaffen.

Herunder finder du opskrifter på Portionscheesecake lag på lag, Citronparfait på karamelbund og citronsauce, Hyldeblomstgranité, Crème brûlée, Påskepavlova med fyld af citronfløde og passionsfrugtsauce, Påske-panna cotta med kanelflarn, Påskedessert, Ferskner på marcipanbund med champagnesauce, Zabaglione, Enkel yoghurtdessert og Vafler med moccasauce.

Portionscheesecake lag på lag

Portionscheesecake lag på lag

Citronparfait på karamelbund og citronsauce

Citronparfait på karamelbund og citronsauce

Hyldeblomstgranité

Hyldeblomstgranité

Crème brûlée

Crème brûlée

Påskepavlova med fyld af citronfløde og passionsfrugtsauce

Påskepavlova med fyld af citronfløde og passionsfrugtsauce

Påske-panna cotta med kanelflarn

Påske-panna cotta med kanelflarn

Påskedessert

Påskedessert

Ferskner på marcipanbund med  champagnesauce

Ferskner på marcipanbund med champagnesauce

Zabaglione

Zabaglione

Enkel yoghurtdessert

Enkel yoghurtdessert

Vafler med moccasauce

Vafler med moccasauce