Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Men heldigvis for os har vi julen med risengrød, appelsiner og figner, som blander sig med juletræets duft af frisk gran. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Chokoladebudding med kaffekaramelsauce

Chokoladebudding med kaffekaramelsauce

Chokoladefondant med ingefær

Chokoladefondant med ingefær

Risalamande med kirsebærsauce

Risalamande med kirsebærsauce

Marengstærte

Marengstærte

Pannacotta med tyttebærgløgg

Pannacotta med tyttebærgløgg

Æggetoddy  med brombær

Æggetoddy med brombær

Citronfromage med saltet crunch

Citronfromage med saltet crunch

Glace au four med pistacie- og passionsis

Glace au four med pistacie- og passionsis

Juleparfait

Juleparfait

Brunkageparfait med tranebær

Brunkageparfait med tranebær

Småkager med kardemomme, yoghurt-is og citrussalat

Småkager med kardemomme, yoghurt-is og citrussalat

Appelsinsalat med juleis

Appelsinsalat med juleis

Pebermyntestangs-pannacotta

Pebermyntestangs-pannacotta

Chokoladecreme med mint-marengstop

Chokoladecreme med mint-marengstop

Appelsinclafouti

Appelsinclafouti

Chokoladeparfait med appelsin

Chokoladeparfait med appelsin

Ingefærparfait med krokantdrys

Ingefærparfait med krokantdrys

Semifreddo med chokolade og appelsin

Semifreddo med chokolade og appelsin