Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Men heldigvis for os har vi julen med risengrød, appelsiner og figner, som blander sig med juletræets duft af frisk gran. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Nedenfor kan du finde opskrifter på Risalamande, Chokoladecreme med mint-marengstop, Pannacotta med tyttebærgløgg, Risdessert med kokosmælk, Chokoladefondant med ingefær, Pebermyntestangs-pannacotta, Semifreddo med chokolade og appelsin, Brunkagepandekager, Appelsinclafouti, Appelsinsalat med juleis og Frisk citrusis med kardemomme.

Risalamande

Risalamande

Chokoladecreme med mint-marengstop

Chokoladecreme med mint-marengstop

Pannacotta med tyttebærgløgg

Pannacotta med tyttebærgløgg

Risdessert med kokosmælk

Risdessert med kokosmælk

Chokoladefondant med ingefær

Chokoladefondant med ingefær

Pebermyntestangs-pannacotta

Pebermyntestangs-pannacotta

Semifreddo med chokolade og appelsin

Semifreddo med chokolade og appelsin

Brunkagepandekager

Brunkagepandekager

Appelsinclafouti

Appelsinclafouti

Appelsinsalat med juleis

Appelsinsalat med juleis

Frisk citrusis med kardemomme

Frisk citrusis med kardemomme