Brug det du har tilovers

At bruge sine rester er ikke bare godt for miljøet, det kan også blive til de rene lækkerier! Smid ikke skrællerne fra din frugt, grødresterne, de ekstra appelsiner, den overmodne pære eller de nødder, der aldrig blev knækket, i skraldespanden. Brug det til lækkert tilbehør.

Nedenfor kan du finde opskrifter på Kandiseret frugtskal, Nødder i sirup, Risengrøds-panna cotta, Rødkålssalat, Pærechutney, Rødløgspickles med chili, Chilisirup, Vanilje- og kardemommesirup, Citrusmarmelade med safran, Klementin- og gulerodsmarmelade, Figenmarmelade, Figendessert, Appelsinmarmelade med chokolade og Appelsinmarmelade med ingefær.

Kandiseret frugtskal

Kandiseret frugtskal

Nødder i sirup

Nødder i sirup

Risengrøds-panna cotta

Risengrøds-panna cotta

Rødkålssalat

Rødkålssalat

Pærechutney

Pærechutney

Rødløgspickles med chili

Rødløgspickles med chili

Chilisirup

Chilisirup

Vanilje- og kardemommesirup

Vanilje- og kardemommesirup

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade med safran

Klementin- og gulerodsmarmelade

Klementin- og gulerodsmarmelade

Figenmarmelade

Figenmarmelade

Figendessert

Figendessert

Appelsinmarmelade med chokolade

Appelsinmarmelade med chokolade

Appelsinmarmelade med ingefær

Appelsinmarmelade med ingefær