Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

En yoghurt-pindeis med smag af muscovadosukker og lakrids som bare må prøves! Mørkt muscovadosukker og lakridspulver gør yoghurtisen utroligt lækker.

6-8 ispinde

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

1 dl Dansukker Økologisk Sukker
3 æggeblommer
1 spsk. vaniljesukker
2 1/2 dl mælk
2 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
4 dl græsk yoghurt
1-2 tsk. lakridspulver

Instruktioner

Pisk sukker, æggeblommer og vaniljesukker, til det er let og luftigt.

Kog mælk og fløde op med glukosesirup og muscovadorørsukker.

Rør forsigtigt æggeblandingen ned i fløden, og fortsæt med at røre ved svag varme, indtil blandingen er tyknet noget, eller til den er 85 °C. Obs! Den må ikke koge.

Køl ned, og stil i køleskab i mindst to timer eller til næste dag.

Rør yoghurten og lakridspulveret i, og hæld blandingen i ismaskinen. Kør, indtil blandingen er blevet tyktflydende og cremet.

Fordel i ispindeforme efter eget valg, og sæt pindene i. Stil isene plant i fryseren i mindst tre timer, inden de toppes med krymmel eller smeltet chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.