Ingredienser
300 g smør eller margarine
4 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl vand
1 spsk. stødt ingefær
1 1/2 spsk. stødt kanel
1/2 spsk. stødt nellike
1 spsk. natron
Ca. 13 dl hvedemel
Instruktioner
Smelt smør, sukker og sirup i en kasserolle på komfuret. Tilsæt vand, krydderier og mel iblandet natron. Læg dejen på et meldrysset bord, og ælt den, indtil den er smidig. Lad dejen hvile i en plasticskål eller godt indpakket i folie natten over i køleskabet. Rul dejen ud på et meldrysset bord, og tryk små kager ud med en form. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 6 minutter.
Hvis du i stedet for at smelte smørret og siruppen rører det luftigt, bliver kagerne bløde.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.