Sprød kyllingeburger

Glaseret i Singapore pebersauce, coleslaw og brioche- bolle.

4 pers.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g kyllingebryst, ca. 4 stk.
2 dl mel
2 dl vand
200 g panko rasp
olie til dybstegning
salt og peber

Tilbehør
4 store briocheboller
hjertesalat
coleslaw
mayonnaise

Coleslaw
300 g spidskål
150 g gulerod
80 g drueagurk
3 spsk. eddike
1 spsk. Dansukker mørk Rørsukker 
1 tsk. salt

Singapore pebersauce
– Stor portion
50 g hvidløg, finthakket
30 g rød/grøn chili, finthakket
150 ml vegetabilsk olie
75 g sort peber, knust 
350 g Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 dl soyasauce
6 dl østerssauce

Instruktioner

Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker folie.

Skær dem ud i ca. 8 stykker.

Pisk mel og vand sammen, smag til med salt og peber.

Vend kyllingestykkerne i mel, derefter i melblandingen og til sidst i panko rasp. Steg kyllingestykkerne af i varm olie i en gryde i ca. 2-3 minutter indtil de er gyldne og sprøde.

Læg derefter kyllingestykkerne på fedtsugende papir og drys med salt.

Smør bollerne med mayonnaise. Læg 2 stykker hjertesalat på bunden af bollerne og kom derpå 1 stor spsk. coleslaw.

Læg 2 stykker sprød kylling på hver burger, hæld 2 spsk. Singapore pebersauce over, læg låg på og server straks.

Coleslaw
Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern.

Hak drueagurkerne fint og kom alt i en skål.

Pisk eddike med sukker og salt, kom det hen over grøntsagerne, bland det godt sammen og lad det trække en time.

Singapore pebersauce
Kog hvidløg op i olie i en gryde i ca. 3-4 minutter, den må ikke brune.

Tilsæt derefter den hakkede chili og kog den i yderligere 3-4 minutter.

Tilsæt derefter resten og lad det simre, indtil det har den rigtige sirupsagtige konsistens. 

Køl det ned – der skal kun bruges ca. 3 dl sauce til en portion.

Opbevar resten på køl (holder i 2-3 måneder).

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Collins og Rabarber Sour

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Saft og lemonade

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.