Sprød kyllingeburger

Glaseret i Singapore pebersauce, coleslaw og brioche- bolle.

4 pers.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g kyllingebryst, ca. 4 stk.
2 dl mel
2 dl vand
200 g panko rasp
olie til dybstegning
salt og peber

Tilbehør
4 store briocheboller
hjertesalat
coleslaw
mayonnaise

Coleslaw
300 g spidskål
150 g gulerod
80 g drueagurk
3 spsk. eddike
1 spsk. Dansukker mørk Rørsukker 
1 tsk. salt

Singapore pebersauce
– Stor portion
50 g hvidløg, finthakket
30 g rød/grøn chili, finthakket
150 ml vegetabilsk olie
75 g sort peber, knust 
350 g Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 dl soyasauce
6 dl østerssauce

Instruktioner

Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker folie.

Skær dem ud i ca. 8 stykker.

Pisk mel og vand sammen, smag til med salt og peber.

Vend kyllingestykkerne i mel, derefter i melblandingen og til sidst i panko rasp. Steg kyllingestykkerne af i varm olie i en gryde i ca. 2-3 minutter indtil de er gyldne og sprøde.

Læg derefter kyllingestykkerne på fedtsugende papir og drys med salt.

Smør bollerne med mayonnaise. Læg 2 stykker hjertesalat på bunden af bollerne og kom derpå 1 stor spsk. coleslaw.

Læg 2 stykker sprød kylling på hver burger, hæld 2 spsk. Singapore pebersauce over, læg låg på og server straks.

Coleslaw
Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern.

Hak drueagurkerne fint og kom alt i en skål.

Pisk eddike med sukker og salt, kom det hen over grøntsagerne, bland det godt sammen og lad det trække en time.

Singapore pebersauce
Kog hvidløg op i olie i en gryde i ca. 3-4 minutter, den må ikke brune.

Tilsæt derefter den hakkede chili og kog den i yderligere 3-4 minutter.

Tilsæt derefter resten og lad det simre, indtil det har den rigtige sirupsagtige konsistens. 

Køl det ned – der skal kun bruges ca. 3 dl sauce til en portion.

Opbevar resten på køl (holder i 2-3 måneder).

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.