Ingredienser
ca. 1 kg revelsben
Marinade
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vineddike
3 spsk. olie
3 spsk. vand
3 spsk. abrikosmarmelade
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 liter hvidkål i tynde strimler
1 dl mayonnaise
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. stødt ingefær
2 knsp. sort peber
Instruktioner
Bland sukker, soja, vineddike, olie, vand, abrikosmarmelade og sennepspulver til marinaden. Pensl revelsbenene med marinaden, og lad dem stå mindst 1 time i køleskab, før de grilles. Grilles i ca. 10 minutter på hver side. Grill revelsbenene på indirekte varme i yderligere 50 min.
Rør mayonnaise, sirup, citronsaft, ingefær og sort peber sammen. Tilsæt hvidkålen. Stilles i køleskab indtil servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.