Ingredienser
1 fed hvidløg
1 spsk olie
300 g risottoris
2 1/2 dl hvidvin
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 l bouillon
200 g friske, grønne asparges
40 g soltørrede tomater i tern
40 g frisk parmesanost
peber
Instruktioner
Hak løg og hvidløg fint. Brun det i olie i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt risene, og lad dem brune med et par minutter. Kom vinen og sirupen i gryden, og lad det koge ind. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, indtil risene er færdige efter 20-25 minutter. Skær endestykkerne af aspargesene, og smid dem ud. Skær aspargesene i stykker på 2-3 cm, og bring dem i kog. Hæld vandet fra. Tilsæt ost og tomater, og rør rundt. Bland herefter aspargesene i. Server retten med brød og f.eks. røget skinke eller stegt kylling. Aspargesene kan erstattes med svampe, cocktailtomater eller broccoli.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.