Pavlova

ca. 8 portioner

Pavlova

Ingredienser

6 æggehvider
1/2 knivspids salt
5 dl Dansukker Bagesukker
2 tsk eddike
1 tsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

Fyld
3 dl piskefløde
300 g frugter eller bær efter eget valg


Pisk æggehvider og salt til en fast skum. Pisk 3/4 af bagesukkeret i, og fortsæt med at piske, indtil massen er stiv. Vend vaniljesukker, eddike og resten af bagesukkeret i.

Klip en cirkel på ca. 30 cm i diameter ud af et stykke bagepapir. Fugt papiret med vand, og læg det på en plade. Læg marengsen op på papiret med en ske et stykke inde på papiret. Bages midt i ovnen ved 100 °C i ca. 1 1/2 time. Kagen skal være tør udvendig og sej indeni.

Fjern papiret, og lad kagen køle af på en rist. Pisk fløden stiv, og læg den på kagen lige inden servering. Pynt med frugter eller bær efter eget valg.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker