Ingredienser
4 æg
8 dl Dansukker Brun Farin
6 dl tykmælk
1 spsk. ingefær
1 1/2 spsk. kardemomme
2 tsk. nelliker
1 1/2 spsk. kanel
12 dl hvedemel
1 spsk. natron
200 g smeltet smør eller margarine
2 dl syltede eller frosne tyttebær
Topping
400 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
4 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker
Frosne tyttebær, kan udelades.
Instruktioner
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Tilsæt tykmælken. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Rør smørret og tyttebærsyltetøjet i. Hæld dejen op i en bradepande 30 x 40 cm med smurt og melet bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Vend kagen ud på bagepapir, og lad den køle af.
Bland ost, flormelis og vaniljesukker, og bred det ud over kagen. Pynt med tyttebær, og skær kagen i passende stykker.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.