Ingredienser
1 1/2 l kogende vand
3 spsk. teblade
1 flaske rødvin
saft og skal fra en usprøjtet citron
2 kanelstænger
250 g Dansukker Hugget Rørsukker
2 1/2 dl cognac
Instruktioner
Læg tebladene i en gryde og hæld det kogende vand på. Lad det trække i 5 minutter. Kog rødvin, kanelstænger, citronsaft og -skal. Bland det sammen. Sigt kanelstænger og teblade fra. Læg sukkerknalderne i en si over gryden og hæld cognac'en over og tænd op. Når sukkeret er smeltet, er krambambuli'en kl ar til servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.