Ingredienser
2 spsk. kokosolie
1–2 dl popcorn (skal dække grydens bund)
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 tsk. natron
Instruktioner
Varm 1 spsk. kokosolie op i en mellemstor kasserolle.
Hæld popcorn i, så bunden er dækket.
Kom låg på, og ryst gryden en gang imellem. Vent, til de er færdige med at poppe. Sæt til side.
Kom sirup, sukker og 1 spsk. kokosolie i en lille kasserolle. Lad det koge op og koge i 3-4 minutter, eller indtil det begynder at tykne.
Tag gryden af varmen, rør natron i, hæld det hurtigt over popcornene og bland det hele.
Hæld popcornene ud på bagepapir, og lad dem afkøle.
Tip
Kan holde sig i op til 3 dage i en lufttæt beholder.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.