Juleskumfiduser

ca. 100 stk.

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

2 1/4 dl Dansukker Sukker
2 spsk. (40 g) Dansukker Glukosesirup
1/2 dl vand
7 blade husblas
3 (100 g) æggehvider
2 spsk. Dansukker Flormelis
rød eller grøn frugtfarve
2 dl Dansukker Flormelis
2 dl kartoffelmel

Instruktioner

Hæld sukker, glukosesirup og vand i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået en temperatur på 100 °C. Læg husblassen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblassen. Pisk æggehvider, flormelis og farve i en skål med en elpisker, til massen er stiv. Når massen i gryden har nået en temperatur på 127 °C, hældes den under fortsat piskning ned i æggehvidemassen. Tilsæt den smeltede husblas og fortsæt med at piske, til massen er fast og skinnende og er begyndt at køle af. Bland flormelis og kartoffelmel, og hæld det ud i en bradepande. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt stænger ud i bradepanden. Lad dem køle af ved stuetemperatur. Klip stængerne ud i stykker i den ønskede størrelse. Rul stykkerne i flormelisblandingen. Opbevares i et glas med låg ved stuetemperatur.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.