Ingredienser
400 g tærtedej
Mel til udrulning
Fyld
250 g ricottaost
250 g mascarponeost
1 usprøjtet citron, revet skal og saft
125 g Dansukker Sukker
6 æggeblommer
6 æggehvider
Instruktioner
Rul dejen ud på et melet bord, så den bliver ca. 5 cm større end en tærteform med en diameter på 25 cm. Tryk dejen ud i formen, og lad den hænge ud over kanten.
Bland begge ostetyperne med citronsaft og -skal samt halvdelen af sukkeret og 5 af æggeblommerne.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret, og pisk i yderligere et par minutter. Vend æggehvidemassen ned i osteblandingen.
Hæld fyldet i formen, og buk kanten ind over fyldet. Pisk den resterende æggeblomme, og pensl kanterne. Bages midt i ovnen ved 175 °C i 30 minutter. Stil tærten koldt i mindst 2 timer.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.