Ferskner på marcipanbund med champagnesauce

8 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

150 g revet marcipan
2 æg
100 g blød nougat
4 halve ferskner

Sauce
2 dl tør, mousserende hvidvin
1 tsk. maizenamel
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 + 1 dl piskefløde
50 g smør

Pynt
150 g frosne hindbær
1 dl vand  

1/2 dl Dansukker Flormelis

Instruktioner

Pisk marcipan og æg til en jævn masse med en håndmikser eller i en blender. Fordel dejen i 8 smurte portionsforme. Bag bundene nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Vend dem ud på et stykke bagepapir. Fordel nougaten på de varme bunde.

Bland vin, maizena, sukker, glukose og en deciliter fløde i en kasserolle, og lad det koge op under omrøring. Tilsæt smørret, og rør, indtil det er smeltet. Lad det køle af. Pisk den resterende fløde, og vend den ned i den kolde sauce.

Bland hindbær, vand og flormelis i en kasserolle. Kog op, og lad det koge i et halvt minut. Lad det køle af. Læg en halv fersken på hver bund, som sættes på asietter. Pynt med hindbærsaucen, og server ”champagnesaucen” til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.