Ingredienser
150 g revet marcipan
2 æg
100 g blød nougat
4 halve ferskner
Sauce
2 dl tør, mousserende hvidvin
1 tsk. maizenamel
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 + 1 dl piskefløde
50 g smør
Pynt
150 g frosne hindbær
1 dl vand
1/2 dl Dansukker Flormelis
Instruktioner
Pisk marcipan og æg til en jævn masse med en håndmikser eller i en blender. Fordel dejen i 8 smurte portionsforme. Bag bundene nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Vend dem ud på et stykke bagepapir. Fordel nougaten på de varme bunde.
Bland vin, maizena, sukker, glukose og en deciliter fløde i en kasserolle, og lad det koge op under omrøring. Tilsæt smørret, og rør, indtil det er smeltet. Lad det køle af. Pisk den resterende fløde, og vend den ned i den kolde sauce.
Bland hindbær, vand og flormelis i en kasserolle. Kog op, og lad det koge i et halvt minut. Lad det køle af. Læg en halv fersken på hver bund, som sættes på asietter. Pynt med hindbærsaucen, og server ”champagnesaucen” til.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.