Ingredienser
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Sukker
2 æg
Revet skal af en usprøjtet citron
2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. hakket syltet ingefær
1 tsk. bagepulver
Fyld
4 syrlige æbler
Topping
2 spsk. hakkede hasselnødder
2 spsk. Dansukker Perlesukker
1 spsk. kokosmel
Instruktioner
Sæt ovnen på 175 °C.
Rør smør og sukker blødt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk, til blandingen er hvid.
Bland mel, bagepulver og ingefær, og rør det i blandingen.
Skræl og skær æblerne i tern. Fordel ca. halvdelen af æblerne over dejen i en smurt og meldrysset form, ca. 24 cm i diameter. Læg resten henover, og drys med hasselnødder, sukker og kokosmel. Bages i ca. 40 minutter.
Opskrift Erika Persson, Västerås, Sverige
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.