Ingredienser
6 æggeblommer
1 dl Dansukker Rørsukker
5 dl piskefløde
1 dl mælk
1 vaniljestang
Dansukker Rørsukker (til at brænde af med)
Instruktioner
Sæt ovnen på 125 grader.
Pisk æggeblommer og sukker sammen.
Hæld fløde og mælk i en lille kasserolle. Del vaniljestangen, og skrab nogle frø ned i flødeblandingen. Lad det koge op.
Hæld den varme flødeblanding over æg- og sukkerblandingen under omrøring.
Fordel blandingen i små portionsforme, og sæt dem i et ovnfast fad på en af de nederste riller i ovnen. Hæld varmt vand i formen op til næsten den halve portionsform.
Bages i 40-50 minutter, til blandingen er stivnet. Når man skubber til formen, må kagen ikke blævre for meget i midten.
Lad bruléen køle af i køleskab (gerne natten over).
Servering: Strø et tyndt lag rørsukker over, og brænd sukkeret af med en gasbrænder eller i ovnen ved grillvarme (250 grader) i et par minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.