Chai
Nyd en fantastisk kop Chai lavet med denne simple opskrift! Kombiner teblade med krydderier som kardemomme, ingefær og nelliker for en dyb smag. Tilsæt mælk, Dansukker Rørsukker og en anelse kanel for den perfekte krydrede sødme. En beroligende og aromatisk drik til at nyde når som helst på dagen!
Ingredienser
2 kopper vand
2 spsk. te (f.eks. Earl Grey)
1/2 tsk. stødt kardemomme
1/2 tsk. stødt ingefær
4 hele nelliker
3 dl mælk
2 spsk. Dansukker Rørsukker
kanel
Instruktioner
Kog vand, sukker, te og krydderier op. Hæld mælken i og kog den op med teblandingen. Lad chai'en småkoge i to minutter på svag varme. Sigt chai'en op i glas. Pynt med lidt stødt kanel. Chai'en kan også serveres kold.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.