Ingredienser
Topping
2 dl mel
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 æg, let piskede
Bærfyld
500 g-1 kg brombær eller bær efter eget valg
2 spsk. kartoffelmel
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
125 g smeltet smør
Instruktioner
Sæt ovnen på 190° C.
Topping: Bland mel, sukker, bagepulver og halvdelen af æggene. Bland sammen til en smuldret dej med fingrene. Tilsæt mere æg om nødvendigt.
Lav fyldet ved at blande bærrene forsigtigt med kartoffelmel og sukker, så det bliver jævnt fordelt.
Kom bærrene i forme, læg toppingen på, og hæl det smeltede smør over.
Bag dem i ovnen i 30-35 minutter, til de er gyldenbrune.
Lad dem køle lidt af, og server f.eks. med vaniljeis eller tyk yoghurt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.