Ingredienser
1 kg æbler
1 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk askorbinsyre
1/4 tsk natriumbenzoat
timian
Instruktioner
Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tern eller både.
Lad æblerne koge ud i vandet, og mos dem. Tilsæt askorbinsyre.
Tilsæt sukker, og bring mosen i kog under omrøring. Rør natriumbenzoatet ud i en smule af mosen, som derefter blandes i resten.
Tilsæt frisk eller tørret timian efter smag.
Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.
Du kan også bruge mynte eller revet peberrod i stedet for timian, eller du kan vælge at lave en ren æblemos og så evt. tilsætte smag ved brug.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.